club520.會伍貳零
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

club520.會伍貳零_全球第一個[吉士520(gz520)]技術討論區,以及有關[非常出版]的最新資訊中心,隆重登場!本討論區同時為[非常出版]接受訂購、提供查詢、解答郵購疑問。歡迎所有有志成為專業炒手的網友加入!本討論區為[吉興財經網]的附屬論壇。歡迎各位利用[吉興財經網]www.gutzBro.com為正式入口網站!

首頁Latest images會員註冊登入

散戶俱樂部_2013年版

向下 
+87
hkfj2009
waiman813
lawleeman
chris7931
shining
hinglego
tkhui1981
lukson
dadabonbon
子楠
IRISCHEUNG2007
劍流星
keii913
carloshk
zetaelf
dickking_sir
tim8628
fookdragon88
smartong
ckkparco
zakujon
manman
ivancheng
stockin
skyskyman
arsomanz
Jazzf
maggie410
ivandanny0723
firewall
lingary09D
monsters7
fungfung
chriscarmen
stockman
stocksloser
adriansze
ninja_gaiden
iamlowd
tyrannosaurus
bombing
M29
monkey275
andy321
yuen00000
vinda131
uncletommy
froggy
blackMagic
ritereply
禍為宗
stone999
roycheng
milk-milk
mabel12345
A02361
blackielau
david715
BryanC
jwolfgang040426
飛佬
cat1974
Ashleychan
yee9394
mosski
victor
babycts
kelvinkelkellam
鴨仔
onedollar
daodao
gary
holungho
chacawong
ggaammee
hk_eric
DT852
yanyan
uus925
virox
anotherworld
superamychan
taktakling
kgv1217
Drangon
cd365
veryverygut
91 posters
前往頁面 : 上一頁  1 ... 15 ... 26, 27, 28
發表人內容
天野仔
業餘炒手
業餘炒手
天野仔

文章數 : 3
注冊日期 : 2013-03-05

散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Empty
發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周三 3月 06, 2013 12:26 am

veryverygut 寫到:
天野仔 寫到:

嗯...因為尼隻股真係唔錯 之前睇吉兄比既建議都食左兩轉 最近留意返覺得幾抵買 諗住尼一兩日入返注點知出個盈警 攪到個心慌慌地

驚0515振盪就留意2222同1868。

收到吉兄!!!!
回頂端 向下
roycheng
業餘炒手
業餘炒手
roycheng

文章數 : 9
注冊日期 : 2011-08-15

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周一 3月 18, 2013 11:31 pm

吉sir
請問點睇呢隻577,呢排股東頻頻爭持
(上網睇佢均價約0.745),可能往後型成功,
但該股走勢開始轉差, 現價值得買入嗎?
回頂端 向下
veryverygut
club520主持人
club520主持人
veryverygut

文章數 : 492
注冊日期 : 2010-05-25

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周五 3月 22, 2013 11:07 pm

roycheng 寫到:
吉sir

我答了你,post 在[吉士評股]。
回頂端 向下
roycheng
業餘炒手
業餘炒手
roycheng

文章數 : 9
注冊日期 : 2011-08-15

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周六 3月 23, 2013 9:01 am

吉sir

收到,多謝吉sir分析
回頂端 向下
業餘炒手
業餘炒手

文章數 : 25
注冊日期 : 2012-08-12

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周一 8月 19, 2013 4:39 pm

吉sir
收到,多謝吉sir分析

Veryvery Gut 過去一週有多位網友電郵詢問為何取消舉辦[吉士早晨報告]。多謝大家關心,所以我在此公開回應各位。

當 初提議搞[吉士早晨報告]時,希望以最輕的成本來嘗試。如果三個月後訂閱的人數增加到可以收支平衡,咁[非常出版]亦願意付出更多資源。但我冇計算到將來 可能會涉及牌照費用。如果要[非常出版]負責牌照費用對佢地唔公平,香港亦冇發金融牌俾出版社既先例。所以,如果要搞,我便要正式成立[吉興財經]。大家 知道我所提供既網上資訊一向係免費,而且,我未曾考慮過有乜商業模式會適合[吉興財經]。一旦成立[吉興財經]後,我又要改變生活既style。因此,目 前既然未有足夠既訂閱人數,我同[非常出版]暫時5想花太多時間去研究有乜發展潛力或者其它方法。一切隨緣。在此多謝大家既支持!
1 August at 19:36 · Unlike · 5

unquote

Sir! Haven't heard from you for some time! How are you doing? Is everything good? Question
回頂端 向下
uus925
業餘炒手
業餘炒手
uus925

文章數 : 8
注冊日期 : 2010-10-14

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周四 8月 22, 2013 2:56 am

吉兄,無恙嗎?  Smile 祝身體健康
回頂端 向下
業餘炒手
業餘炒手

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周六 8月 24, 2013 5:25 pm

Veryvery Gut 過去一週有多位網友電郵詢問為何取消舉辦[吉士早晨報告]。多謝大家關心,所以我在此公開回應各位。

當 初提議搞[吉士早晨報告]時,希望以最輕的成本來嘗試。如果三個月後訂閱的人數增加到可以收支平衡,咁[非常出版]亦願意付出更多資源。但我冇計算到將來 可能會涉及牌照費用。如果要[非常出版]負責牌照費用對佢地唔公平,香港亦冇發金融牌俾出版社既先例。所以,如果要搞,我便要正式成立[吉興財經]。大家 知道我所提供既網上資訊一向係免費,而且,我未曾考慮過有乜商業模式會適合[吉興財經]。一旦成立[吉興財經]後,我又要改變生活既style。因此,目 前既然未有足夠既訂閱人數,我同[非常出版]暫時5想花太多時間去研究有乜發展潛力或者其它方法。一切隨緣。在此多謝大家既支持!
1 August at 19:36 · Unlike · 5

unquote

Sir! Haven't heard from you for some time! How are you doing? Is everything good? Question Question
回頂端 向下
業餘炒手
業餘炒手

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周二 10月 08, 2013 10:53 am

jwolfgang040426 寫到:

unquote

Sir! Haven't heard from you for some time! How are you doing? Is everything good? Question Question
Sir! How are you going? When can we hear from you again? Question Question
回頂端 向下
veryverypublishing
業餘炒手
業餘炒手

文章數 : 97

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周五 10月 18, 2013 1:15 pm

吉兄目前仍在國外,我們亦嘗試聯絡中,如有消息會在此通知大家。
謝謝各位關!
回頂端 向下
業餘炒手
業餘炒手

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周五 10月 18, 2013 2:52 pm

veryverypublishing 寫到:
吉兄目前仍在國外,我們亦嘗試聯絡中,如有消息會在此通知大家。
謝謝各位關!
noted. pls keep us posted. tks!  No
回頂端 向下
millionaire
業餘炒手
業餘炒手
millionaire

文章數 : 4
注冊日期 : 2010-10-19

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周三 10月 23, 2013 3:19 pm

吉兄,仍然非常掛念你的去向pale !希望你一切安好呢!本人仍然經常上"吉士號外",看看你有沒有更新的文章,很期待的你回來,祝事事如意,身体健康
回頂端 向下
業餘炒手
業餘炒手

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周六 11月 02, 2013 8:18 pm

millionaire 寫到:
吉兄,仍然非常掛念你的去向pale !希望你一切安好呢!本人仍然經常上"吉士號外",看看你有沒有更新的文章,很期待的你回來,祝事事如意,身体健康

謝謝各位關注!
回頂端 向下
業餘炒手
業餘炒手

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周三 1月 29, 2014 10:52 am

veryverypublishing 寫到:
millionaire 寫到:

謝謝各位關注!

Dear VeryVeryPublishing

Is Gutzbro leaving his fans forever?  Question  Sad 

Pls let us know. Tks!

Dear Sirs/Madams

There isn't any news from Gutzbro, is there?  Question  Pls let us know. Tks!  scratch
回頂端 向下
業餘炒手
業餘炒手

發表主題: 回復: 散戶俱樂部_2013年版   散戶俱樂部_2013年版 - 頁 28 Icon_minitime周三 2月 05, 2014 3:59 pm

很抱歉,年假前後比較忙,未有及時回覆。

我們暫時仍沒有吉兄的最新動向,只知道吉兄仍在國外,如有消息必定會在此通知大家。

謝謝各位的關注!
回頂端 向下

散戶俱樂部_2013年版
回頂端 
28頁(共28頁)前往頁面 : 上一頁  1 ... 15 ... 26, 27, 28

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
club520.會伍貳零 :: 散戶俱樂部-
前往: